De Bicker eten en drinken
Van Der Helstplein 15 Amsterdam Amsterdam Netherlands
+31202218943

De Bicker eten en drinken | Foto's | Timeline Photos

Klik op een foto om de viewer te openen

 

Borrelplateau Nu de zomer echt is losgebarsten gaan we er voor de volle 100% tegenaan. Naast fijn bier zoals Texels Skuumkoppe en Maisel’s Weisse, La Chouffe en mooie franse wijntjes, serveren we nu ook een heerlijk borrelplateau…… Voor € 16,50 bourgondisch genieten van een multi-culti borrelplateau vol Auvergnese kaas en worst, turks brood, Spaanse albondigas, Hollandse mosselen, Engelse cranberry en meer! Geniet van de kaas en de diverse worstsoorten. Perfect voor bij de borrel ‘s middags samen met een collega of vriend(in), een vrijmibo of een feestelijke zakenborrel! En als je daarna wil eten, blijf dan zitten voor een gezellige avond. Ons menu vind je hier op Facebook.

 
 

Maart! De eerste warme zonnestralen schijnen op het terras en meteen strijkt iedereen neer. Wat is het toch een fantastisch plein het van der Helstplein

 
 

Morgen, 1 januari, is het nieuwe jaar daar en wij zijn open (zie voor het menu de foto). Het oude jaar bracht nieuwe zaken: De Bicker! Hoe zal het gaan? Wat schuilt er achter 2015? De Bicker wenst dat het jullie goed zal gaan.

 
 

Morgen, 20 november, opent de Bicker haar deuren. Kom gezellig langs en proef de sfeer. Tot 31 januari hebben we een actie:

 
 

Hoera, het is officieel. En we zijn vanaf 20 november open, kom allemaal gezellig langs om te eten en/of te drinken!